“NiceBalls”: De ideale manier om jezelf te verlichten van stress op ’t werk

Dit is een wel zeer… ‘unieke’ oplossing.

Imaginarte, een communicatie agentschap, creëerde een prothetische accessoire dat het mogelijk maakt om jezelf van stress te verlossen tijdens je werkuren. Vakantiedagen zijn een perfect excuus om de dingen te doen waarvoor je dagelijks leven normaal in de weg staat: naar het strand gaan, steaks klaarmaken op de BBQ, een grote boswandeling maken, een ganse dag in de zetel zitten terwijl je een serie van begin tot einde uitkijkt. Of gewoonweg met je (of iemands) ballen spelen…

NICEBALLS-OR-HOW-TO-BE-PRODUCTIVE-WHILST-PLAYING-WITH-YOUR-BALLS-57c95d1d91527__880


Het maakt niet uit of je ze al dan niet hebt. Er zijn momenten dat we allen, zowel mannen als vrouwen, gewoon eens met ballen moeten spelen. Wat is dus het probleem? Terug naar werk gaan na onze welverdiende vakanties betekend dat we hier gewoonweg geen tijd meer voor hebben.

Imaginarte_Niceballs_05_72-57c7e934a8355__880


Daarom besloot Imagearte om een geniale oplossing te creëren voor dit probleem dat door miljoenen mensen gedeeld wordt. Dit deden ze door samen te werken met één van de special effects ingenieurs voor de Oscar-winnende film “Gravity”, Raúl Rodríguez Romeo. Het resultaat is NiceBalls: een hangende prothetische accessoire die makkelijk, discreet en efficient onder je bureau kleeft. Dit nieuw product zal ongetwijfeld je voorzien van het nodige escapisme!