LOL: McDonald’s verrast met meest nutteloze uitvinding ooit

Hoe komen ze erbij?

100 jaar geleden dachten mensen dat we in 2017 met vliegend auto’s zouden rondrijden en op Mars zouden wonen. Zo ver staat de wetenschap nog niet helemaal, maar gelukkig verblijdt McDonald’s de wereld met andere zeer belangrijke innovaties die onze samenleving tot een volgend niveau verheffen. Ja, dat was sarcastisch.

Op 1 mei, een maand te laat om een 1 aprilgrap te zijn, presenteerde McDonald’s zijn drie nieuwe burgers met bijbehorende accessoire. En het is vooral de accessoire die veel aandacht trekt.

The Frork noemen ze het: een “vork” met plaats voor frieten waar normaal de tanden van het bestek zitten. De bedoeling is dat je de frietjes eerst in het gadget kunt steken om pas daarna in je mond te proppen. Totaal overbodig, geeft de presentator zelf toe in de sarcastische infomercial.

 

[related-posts]

Vergis je niet: hoewel the frork duidelijk bedoeld is als lachwekkend object, zal het in de Verenigde Staten werkelijk verkrijgbaar zijn.

“Zal deze frork je leven veranderen? Waarschijnlijk niet”, zegt de presentator. Terwijl hij toont hoe absurd het is dat je de frietjes in het voorwerp kunt steken.

We waren bijna vergeten om de werkelijke functie van the frork te vermelden: sauzen opscheppen die uit de hamburger gevallen zijn. Goed geprobeerd, McDo, maar het eerste frietje van de McDonald’s dat stevig genoeg is om recht te blijven staan en saus op te scheppen, moeten wij nog tegenkomen.

(Bekijk de infomercial op de volgende pagina)