Wat deze jongeman met zijn grootmoeder doet op verborgen camera, zal je recht in het hart raken!

Als radiopresentator was dit hét cadeau dat hij moest geven!

David Goodings is een bekende radio- en TV-presentator uit Londen die zeer gekend is in de Britse hoofdstad. Gezien zijn jonge leeftijd heeft hij het geluk dat hij nog een grootmoeder heeft, genaamd Iris, die net 85 jaar oud werd. Om deze bijzondere dag te vieren, besloot de jongeman via zijn Youtube kanaal iets totaal onverwacht te doen voor haar.

“Ze zat in de auto en dacht dat ze gewoon naar de radio zat te luisteren.” Wist Goodings te vertellen, “Toen kreeg ze de shock van haar leven!”. De muziek op de radio wordt onderbroken en de desbetreffende radiopresentator geeft aan dat hij groot en belangrijk nieuws mee te delen heeft. Wat oma Iris echter niet in het motje had was dat dit bericht over haar zou gaan. De omroeper kondigt haar verjaardag aan en start een reeks ingesproken berichten van vrienden en familie ter ere van haar 85ste levensjaar.

Het was haar kleinzoon die besloot om al haar kennissen rond de wereld te contacteren en elk een persoonlijke boodschap op te laten nemen voor de vrouw. Wensen van wel 4 generaties aan familie volgen elkaar op en zorgen ervoor dat Iris in een mum van tijd emotioneel wordt van dit hartverwarmende gebaar. Dat de jarige dit niet zag aankomen is dan ook duidelijk aan het aantal traantjes dat ze moet wegpinken.

Hoewel het niet de bedoeling was van de jongeman om zijn oma van streek te brengen, heeft Iris het toch moeilijk om zich verbaal uit te drukken tot na de berichtjes. Natuurlijk was ze wel aangenaam verrast en is ze haar kleinzoon zeer dankbaar voor het mooie gebaar. Zie hier hoe het eraan toe ging:

Video “Grootmoeder krijgt uniek verjaardagsgeschenk”