“Is het fout dat ik (een moeder) naakt naast mijn 16-jarige zoon slaap?”

Deze moeder vroeg het zich wel degelijk af, met alle gevolgen van dien.

Een vrouw liet het internet verbouwereerd achter nadat ze vroeg of het verkeerd is om naakt te slapen naast haar 16-jarige zoon. De anonieme vrouw opende het debat op de vraag-en-antwoord site Quora. Het hoeft niet te verwonderen dat de meeste gebruikers op de site een galmende ‘ja’ als antwoord gaven, met sommigen die haar zelfs waarschuwden dat haar acties in buurt kwamen van kindermishandeling.

Shock


Meer dan 500.000 mensen bekeken de vraag. Mensen zoals Gautham Pinnamareddy adviseerden de vrouw om te stoppen met deze gewoonte omdat de moeder-zoonrelatie op een incorrecte manier werd ingevuld. “Dit is een zeer ongemakkelijk iets om te doen. Ik begrijp niet waarom je per se naakt wil slapen bij je zoon. Wanneer die zijn tienerjaren bereikt, zal hij sterke seksuele gevoelens krijgen voor meisjes. Soms zou hij kunnen vergeten dat je zijn moeder bent.”

[related-posts]

Heel wat andere mensen gingen met deze mening akkoord en vonden het ongepast om zo’n gewoonte te onderhouden met een puberzoon. Het kwam voor vele lezers als een shock toen de vrouw duidelijk maakte dat ze niet begreep wat er precies zo fout was aan de gewoonte. Of de vrouw de reacties ondertussen heeft laten bezinken en tot het besef is gekomen dat ze er maar best mee ophoudt, zullen we echter nooit weten… De vraag is ondertussen verwijderd van de site Quora.

Bewaren