NSFW: Hoe stop je snelheidsovertreders? Deze Russische babes wisten het antwoord!

Of het afleiden van chauffeurs een goed plan is, is een andere vraag…

Een klein stadje in Rusland kwam met een wel zeer bijzondere manier op te proppen om chauffeurs de juiste snelheid te doen rijden. Enkele vrouwen stripten zich tot op het slipje op de snelweg in de regio van Nizhny Novgorod afgelopen maandag in de hoop dat ze chauffeurs konden overtuigen om zich aan de snelheidsbeperking te houden. Telkens een auto te snel ging, hielden de halfnaakte vrouwen enkele borden omhoog met de toegelaten snelheid.

De meeste van de snelheidsduivels bleken mannen te zijn, die natuurlijk onmiddellijk vertraagden om de blote, vrouwelijke figuren te bewonderen. De publieke organisatie ‘Autodvijenie’ van Nizhny Novgorod organiseerde de ‘flash mob’ ter aangelegenheid van een nieuwe regeling die ervoor zorgt dat bestuurders een boete zullen krijgen wanneer ze de snelheidslimiet overtreden met 10km/u in plaats van 20km/u.

Volgens statistieken verleend door de officiële Russische verkeerspolitie, waren er zo’n 203.597 ongelukken in Rusland in 2012, waarin zo’n 27.991 mensen stierven en 258.618 mensen gewond raakten. Daarbovenop waren er zo’n 6 miljoen verkeersovertredingen in datzelfde jaar, vaak ging het om het overschrijden van de toegestane snelheid.

Video “Russische vrouwen gaan topless voor de veiligheid”

https://youtu.be/5Qbb9iXT5JE