Goed bewaard geheimpje leidt tot scheiding

Een bizar verhaaltje, maar o-zo-pijnlijk voor de man!

Onlangs hadden we het hier nog uitgebreid over de ‘charme’ van een kale man. Jammer genoeg worden onze artikels niet gelezen in Egypte, zo ja zou deze anekdote wellicht geëindigd zijn met een happy end.

Na twee dagen huwelijksgeluk vroeg een Egyptische vrouw een officiële echtscheiding aan en eiste ze een hoge schadevergoeding van haar ex-man. Wat bleek? Al de tijd dat het koppel elkaar kende, had de man een geheimpje voor zich kunnen houden, maar tijdens een fikse vrijpartij kon hij niet anders dan zich ‘ontmaskeren’. De man verloor namelijk… zijn pruik tussen de lakens!

[related-posts]

Gedurende hun verloving van een klein jaar verborg de 28-jarige man zijn kletskop met pruiken en haarstukken. Nooit liet hij iets los over zijn haarverlies. Pas tijdens hun huwelijksreis ontdekte de vrouw zijn kale hoofd. Nochtans had ze al eerder opmerkingen geuit over zijn steeds veranderende haarstijl, maar de man wist zich telkens uit de slag te helpen met excuses als “Dit doe ik voor jou, ik wil er hip uitzien!”…

“Hij heeft tegen me gelogen en dat is geen goede basis voor een degelijk huwelijk!”, aldus de bruid.

[related-posts]

De zaak doet een beetje denken aan een Chinese bruidegom die zich ‘bekocht’ voelde, toen na de geboorte van het eerste kind bleek dat zijn vrouw zo ‘mooi’ was, omdat ze danig veel plastisch chirurgische ingrepen had laten verrichten. Het ‘kind van de rekening’ was namelijk… lelijk.

Maar ook in ons land zijn echtscheidingsprocedures bekend op basis van ergerlijke ongemakken van één van de partners. ‘Mijn man heeft zweetvoeten’ of  ‘Mijn vrouw draagt een vals gebit’ tot ‘Mijn man plast in bed’ zijn redenen om uit elkaar te gaan. Dit weet ik bij monde van een bevriende advocaat, maar zelden doe ik een beroep op zijn gezelschap. Hij stinkt namelijk uit zijn bek! Grapje.