Dit hou je niet voor mogelijk!

Pasgeboren baby belandt in het toilet.

Ik kan me in de verste verte niet inbeelden hoe een vrouw zich voelt, wanneer ze op het punt staat te bevallen. En vooral wanneer de nakende geboorte zich aandient op totaal ongeschikte momenten en plaatsen. Er gaan verhalen de ronde over baby’s die ter wereld kwamen in de wagen, in de parkeergarage, in de bioscoop, in een museum, … Je kan het zo gek niet bedenken, of het is al gebeurd.

Vrij veel spoedbevallingen hebben plaats in het kabinet van de gynaecoloog. Vrouwen die zich zorgen maken over bepaalde ongemakken tijdens de laatste weken van hun zwangerschap, wenden zich in de eerste plaats tot hun gynaecoloog i.p.v. meteen naar de kraamkliniek te stappen. Ook niet ongewoon is dat de boreling het hoofdje opsteekt tijdens een bezoek aan… het toilet.

[related-posts]

Voor een Chinese moeder in spe liep dit bijna fataal af. Zij beviel van haar eerste kindje in het toilet en raakte compleet overstuur. De baby belandde in de pot en nadat de moeder met haar tanden de navelstreng had doorgebeten, glipte de boreling uit haar handen. In een wanhoopspoging om haar kind vooralsnog te redden, spoelde zij de wc door, maar de baby kwam helaas niet bovendrijven.

De baby belandde ergens in de afvoerbuizen tussen de vierde en de eerste verdieping, maar liet wel schreiend van zich horen. Er kwamen zowat 20 mensen aan te pas om de pasgeborene te redden. Wie de rekening betaalde voor de hele reddingsoperatie is niet bekend… Hoe dan ook, de moeder en baby stellen het goed!

Video baby: