Dat iemand me nu nóg eens over het hoofd ziet!

Canadese model wil met tattoos zijn concurrenten de loef afsteken.

Vin Los was nog geen twintig toen hij maar één ambitie had: topmodel worden! Hij werd door meisjes én jongens geprezen om zijn fotogenieke gezicht en zijn figuur mocht ook best gezien worden. Het streelde dermate zijn ijdelheid dat hij nog harder aan zijn lichaam ging werken en meer tijd doorbracht in de gymzaal dan thuis. En daarnaast ging hij verwoed op zoek naar allerlei middeltjes om ook zijn smoeltje nog aantrekkelijker te laten ogen.

Vermoedelijk dromen een paar duizenden jonge mannen van een carrière als topmodel. Dit mocht ook Vin Los ondervinden, toen hij haast geen reactie ontving op de tientallen portfolio’s die hij verstuurde naar ettelijke reclamebureau’s en agenten die in de modewereld actief zijn. Nu en dan kreeg hij een aanbieding om te poseren, maar niet één van de opdrachten was ‘big enough’ om door te breken als ‘star’.

[related-posts]

Het wachten zat, besloot Vin Los dan maar zelf uit de anonimiteit te stappen en iets te bedenken, waarmee hij al zijn concurrenten de loef zou afsteken. Hij liet zijn hele lichaam van top tot teen tatoeëren. Op zich niet eens zo speciaal, ware het niet dat de tattoos een verzameling zijn van de lelijkste woorden, krabbels en tekeningen die je je kunt bedenken.

Vin Los

‘Naar een mooie tatoeage kijkt niemand nog om.’, redeneerde de radeloze jongeman, ‘Dus doe ik het effe op míjn manier!’. En ja, hoor, binnen de kortste keren circuleerden zijn selfies de wereld rond en is Vin Los geen onbekende meer. De reacties op zijn ‘stunt’ waren hoofdzakelijk termen van afkeer en wansmaak. Maar ook van… ongeloof!

Vin Los 3

[related-posts]

En inderdaad, onlangs gaf Vin Los in een interview toe dat de tattoos niet écht zijn, maar a.h.w. meesterlijk werden aangebracht door een bevriende graffitikunstenaar. De halve wereld trapte erin, maar intussen heeft Vin Los zichzelf wel op de modellenmarkt gegooid. Bizarre manier om te solliciteren, maar alle middelen zijn goed, zeker?…