Bizarre uitvinding helpt je zonder gêne door het leven gaan

Laat er rustig eentje vliegen, lekker!

Ik krijg met moeite het woord alleen al over mijn lippen, maar het ziet ernaar uit dat we in de toekomst om geen ‘scheet’ meer verlegen moeten zijn. Scheetjes laten, het is voor gelijk wie dé oorzaak van gêne en ongemak. We hadden het hierover al een paar keer, maar nu blijkt iemand dé ideale oplossing te hebben gevonden tegen stinkende winden. Sterker nog: de Franse uitvinder Christian Poincheval heeft zelfs een patent verkregen op de wonderpil die je darmgassen naar iets lekkers doet ruiken! “De anti-stinkscheetpillen, een ideaal cadeautje tijdens de feestdagen!”, prees Christian zijn product aan in de krant Quest France.

piluitvinding

Als ik zulk een artikel lees, slaat mijn fantasie een beetje op hol. Hoé patenteert zo’n man nu een dergelijke uitvinding? Moet hij die voor een soort van commissie gaan ‘demonstreren’ of hoe gaat dit precies in zijn werk? Hoe dan ook, de anti-stinkscheetpillen lijken volgens een aantal proefpersonen wel degelijk hun doel niet te missen.

[related-posts]

Volgens Poincheval bestaan de pillen volledig uit natuurlijke ingrediënten. Niet alleen laten ze windjes een stuk lekkerder ruiken, ook zouden ze de stoelgang aanzienlijk verbeteren. In de kleine pilletjes zit o.a. plantaardige kool, zeewier en cacao.

piluitvinding2

Dat laatste ingrediënt is essentieel, want wie er nu één laat vliegen, verspreidt de geur van lekkere… chocolade! Het basisrecept zal hij wel nooit prijsgeven, maar de bizarre uitvinder -die qua uiterlijk meteen aan Vader Abraham doet denken- heeft zijn assortiment al uitgebreid. Je kan je scheetjes nu ook al naar rozen of viooltjes laten ruiken. Op den duur zou je al je uiterste best doen om er per se eentje van tussen je billen te laten knallen!

[related-posts]

Om het product zo goed mogelijk te laten werken, zou je 2 à 4 pillen per dag moeten slikken tijdens de lunch en het avondeten. En raar maar waar, zelfs je hond zou ermee gediend zijn!

Een bezoekje aan de website van de man vertelt je er meer over, maar ik als ik jou was, zou ik toch eerst even in het gezelschap willen vertoeven van iemand die de pillen al slikt, voor je zelf een bestelling plaatst: http://www.pilulepet.com/fr/ .