Als je deze menselijke Spongebob ziet, is je kindertijd voorgoed voorbij

Nachtmerries.

Hij was je favoriete spons in heel de zee, een gele lieverd die onder een ananas woonde, mar nu is hij veranderd in een gruwel die altijd op je netvlies zal blijven branden. 3D-artiest Miquel Vasquez kwam op het idee – een afgrijselijk plan – om een menselijke versie van Spongebob te maken, met datzelfde vierkante hoofd, diezelfde uitpuilende ogen, gigantische tanden, dubbele kin, herkenbare T-shirt en rode das. Als je dacht dat Spongebob er als mens nog best oké kon uitzien, dan heb je te veel vertrouwen in de wereld.

Wat is dat ding?!

In een interview met Buzzfeed, vertelt Vasquez dat het al zijn levenslange droom was om menselijke versies van cartoonfiguren te maken. De ongelooflijke respons van personen die de schrik van hun leven krijgen wanneer ze de creaties zien, geeft hem zin om verder te doen. Helemaal perfect. Ik hou mijn hart al vast voor een Mickey Mouse en Bugs Bunny van zijn hand.

[related-posts]

Op deze foto zie je trouwens de creepy handen van menselijke Spongebob.

Miquel Vasquez pakte niet alleen Spongebob onder handen, maar ook lieve domme Patrick. Want waarom ook niet? Nog meer gruwel kunnen we ondertussen wel aan.

(lees verder op de volgende pagina om Patrick te zien)