4 absurde dingen die je kunt uitproberen als je jeans niet past!

Van creatieve aanpak gesproken!

Het vrouwenmagazine Marie Claire heeft recent een grappig onderzoek uitgevoerd. Het onderzocht welke absurde dingen vrouwen bereid zijn om te ondernemen als hun jeansbroek niet perfect past. De trucjes zijn hilarisch en creatief, maar of ze goed werken blijft natuurlijk de vraag.

jeans (2)


1. In bad gaan

In je jeans. Je leest het goed. Dit trucje doet al langer de ronde. Wil je dat je jeans perfect de vorm van je lichaam aannemen? Doe ze aan, en ga in een warm bad zitten. Eens ze volledig nat is, mag je eruit. Dan komt het moeilijkste deel. De jeans moet aan je lijf drogen. Dat duurt gemakkelijk een paar uur. Op je tanden bijten dus!

In feite is deze manier van een spijkerbroek naar je lichaam vormen niet zo vreemd. In de jaren tachtig heeft de jeans gigant Levi’s “Shrink to fit” jeansbroek uitgevonden. Het was noodzakelijk dat je in dat type broek een bad nam zodat ze je perfect zouden passen! Geloof je het niet? Hier is het reclamefilmpje!


2. Jeanssoep

Wat dacht je ervan om je jeans eens te koken in water? Dit zou uitgerekte jeans weer even strak maken als nieuw! Laat je broek maar zo’n 20 minuten koken op een zacht vuurtje. Kruiden en zout toevoegen naar smaak. Eerst laten afkoelen voor gebruik!

ketel


(lees verder op de volgende pagina)