10 vrouwen waarvan je nooit gelooft dat ze echt bestaan!

Absurditeiten.

Iedereen staat wel eens graag in het midden van de belangstelling, zeker als het is om een belangrijke gebeurtenis te vieren zoals je verjaardag. Wat echter niemand wil, is in de belangstelling staan omdat je een snotje hebt hangen of een bad hair day hebt. Want hoe je het nu draait of keert – en oké, het is niet zo mooi van ons -, onze ogen worden automatisch aangetrokken door iets raars of grappigs.

Sommige mensen willen helaas iets té graag in de spotlight staan, en sleutelen zodanig aan hun uiterlijk dat ze om de verkeerde redenen alle aandacht krijgen. Anderen zijn dan weer geboren met een lichamelijk afwijking waardoor ze opvallen. Het lijstje hieronder toont de 10 vreemdste vrouwen!

1. Jocelyn Wildenstein

Ik denk niet dat er hier veel uitleg nodig is. Deze steenrijke vrouw is een perfect voorbeeld van overdaad aan plastische chirurgie. Ze heeft naar verluid al een kleine €4 miljoen gespendeerd aan ingrepen (die toch niet altijd even succesvol waren). En ze was vroeger nochtans zo mooi…

96fa6d77343b8aad855068bed63977d3


2. Kim Goodman

Deze vrouw kan haar ogen maar liefst 12mm uit haar oogkas laten komen, waarmee ze direct een plaatsje heeft veroverd in het Guinness Book of World Records. Freaky record!

th43q6l


(lees verder op de volgende pagina)