Koken met Wout Bruut à la minuut

Koks zijn geen doetjes!

Ze mogen hun bereide puree dan wel zachtaardig en kunstzinnig behandelen als een lieflijke vrouwenborst, onze beste sterrenchefs durven wel eens uit de bol gaan, eenmaal ze hun keuken verlaten.

Eerder al haalde Peter Goossens de krantenkoppen na een nachtelijk ongeval in dronken toestand, eind vorig jaar kwam de altijd vriendelijke Wout Bru in opspraak na een vermeende lijfelijke twist met een jonge autobestuurder, waarmee hij ‘s nachts in botsing kwam en in de clinch ging. Het kwam tot rake klappen en zelfs de politie moest tussenbeide komen. Wordt vervolgd.

Maar intussen bleven de reacties via Twitter niet uit en creëerden een aantal inventieve amateurkoks een alternatief menu onder de hashtag ‘Kokenmetbru’. Van een tweegangenmenu is dit intussen uitgegroeid tot een bijna vijftiengangenmenu onder de titel ‘Koken met Wout Bruut à la minute’:

  • Lekkere klapjes uit het vuistje
  • Boksballetjes in tomatensaus
  • Stoemp à volonté
  • Gebroken ribbetjes
  • Blinde voenk
  • Gevulde oen
  • Ossetong in coleiresaus
  • Knok-au-vin
  • Totall l’os
  • Stoofpeer op uw muil
  • Tot mousse geklopte room

 

Aan jou om dit lijstje verder aan te vullen. A volonté!