Of hoe 44-jarige vrouw man en 9 kinderen verlaat voor online liefde

0
504

Heidi Hepworth.

Na 23 jaar trok de Britse Heidi Hepworth de deur van het huwelijk achter haar dicht. Ze verliet haar man en 9 kinderen voor een Afrikaanse liefde, die ze via de sociale media leerde kennen. De 12 jaar jongere Gambiaan Salieu Jallow sprak haar uit het niets op Facebook aan en van het één kwam het ander.

Recent in oktober trok Heidi voor 1 maand naar Afrika. “Het was moeilijk om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet mee dus ik had geen keuze. Los daarvan moet ik me niet verontschuldigen omdat ik mijn hart ben gevolgd. Ik ben al heel lang ongelukkig en ik denk dat ik iemand gevonden heb om de rest van mijn leven mee door te brengen”, lezen we in Het Nieuwsblad.

(lees verder op de volgende pagina voor de reactie van haar man en Heidi haar verdere plannen)

Heidi en Salieu leven nu weer gescheiden van elkaar, maar de vrouw heeft plannen om in 2018 terug te keren naar Gambia. De Britse wil scheiden van haar man, hertrouwen met Salieu en bekeren tot de Islam.

“Ze heeft vreemde vrienden op Facebook, mannen uit Azië en Afrika. Ik dacht niet dat ze hier aan het vreemdgaan was, maar vroeg me wel af wat er aan de hand was. Ze is een verschrikkelijke persoon geworden. Het is alsof er een alien haar lichaam heeft overgenomen. Hij heeft haar gebrainwasht. Voor haar is het één grote fantasie, en die volgt ze stap voor stap”, vertelt haar echtgenoot Andy aangeslagen.

“Hij is verliefd geworden op mij, niet op het idee om ergens een nieuw leven te beginnen”, is Heidi rotsvast overtuigd van de goede bedoelingen van haar nieuwe vriend.

GEEN REACTIES