7 sociale media Valentijnsideëen

7 leuke geschenken in sociale mediastijl voor diegene die jij leuk vindt!

Valentijn komt eraan en overal duiken er hartjes en couplies op.  Heb je zelf nog geen geschenkje voor die speciale iemand, dan is het misschien tijd dat je daar werk van maakt.

Hier zijn alvast 7 leuke geschenkideeën die absoluut succes zullen hebben!  Het plezante voor jou is dat je enkel wat bezig moet zijn op je favoriete sociale media…

1. Een lief kaartje met een grappige quote.

Een kaartje is het beste begin.  Kies er dus eentje uit dat je zelf ook leuk vindt.  Humor is trouwens een sleutelelement in een relatie!

kleinboekje

2. Een boekje met de leukste uitspraken.

Bekijk je chats, e-mails, tweets of andere berichtjes en haal er lieve uitspraken of romantische zinnetjes uit.

Afhankelijk van de voorkeur van je geliefde kan je er een serieuze bundel van maken of eerder een klein zakboekje dat overal mee naartoe kan.

3. Een muurdecoratie van een Pinterest quote.

Muurdecoratie

Heb je niet genoeg uitspraken voor een boekje, kies dan gewoon één mooie quote uit.  Op Pinterest kan je heel wat inspiratie opdoen.

Wil je geen hele muur vullen of heb je geen kans om het ongemerkt te doen, laat dan gewoon je favoriete quote printen op canvas.  Je kan er gemakkelijk bij verschillende fotohandels in alle formaten bestellen.

4. Een echt fotoalbum van je facebook foto’s.

Na al die jaren op Facebook, heb je er vast heel wat foto’s verzameld.  Blader door die fotoalbums en kies er de mooiste, grappigste en meest ontroerende foto’s uit.

Laat er bij de fotograaf een boek van maken en vergeet niet om een persoonlijk zinnetje op het eerste blad te zetten!

5. Verborgen Pinterestbord speciaal voor hem/haar.

Heb je geen tijd meer om iets te laten printen en wil je toch iets persoonlijks geven?  Creëer dan een verborgen bord op Pinterest.

Plaats er kaartjes, foto’s van jullie beiden of misschien eerder afbeeldingen van binnenhuisdecoratie om te laten weten zij die comfortabele zetel krijgt of hij die nieuwe televisie die hij al zo lang wil.  Laat je inspiratie maar de vrije loop!

6. Jullie youtube filmpje.

Haal je filmvaardigheden boven en maak een youtube-video die haar laat lachen of huilen van geluk.  Als je kinderen hebt, kan je hen er zeker bij betrekken!  Zo heb je vast nadien nog grappige verhalen over de “making of”.

7. Een Instagram-foto op hout.

Dit laatste geschenkidee is voor de creatievelingen.  Het neemt iets meer tijd in beslag, maar het zijn vaak deze geschenken die het meeste succes hebben.

Bekijk het filmpje hierboven en leer hoe je je lievelingsfoto van Instagram op een decoratieve blok hout print.

Foto: youtube, HeyKayli