Zwangerschap Karen Damen maakte veel emoties los: “Gelukkig voor hem, anders had hij flink pak rammel gekregen”

0
1792

Anthony Van der Wee.

Acht jaar geleden werd dankzij een één-tweetje tussen presentator Marcel Vanthilt en diens gast Stany Crets in Villa Vanthilt de zwangerschap van Karen Damen verklapt en dat terwijl de familie nog van niets op de hoogte was.

“Het was een goed voorbereid toneelstukje van Vanthilt”, haalde Karen’s man Anthony Van der Wee het voorval vorige week in een interview met Humo van onder het stof. “Toen ik dat hoorde, ontplofte ik bijna. Onze bassist, 2 meter groot en 115 kilo zwaar, vroeg waar die smeerlappen zaten.”

“We zijn met tien man in onze camionette gesprongen en naar Hasselt gereden. Stany Crets was net vertrokken, gelukkig voor hem, anders had hij een flink pak rammel gekregen.”

(lees verder op de volgende pagina voor de reactie van Marcel Vanthilt)

“Ten eerste vind ik het belachelijk dat zowel jullie als ik hier nog tijd moeten insteken. Waar hij nu nog mee afkomt. Bovendien vertelt hij niet de waarheid. Ik ben zeker niet op mijn knieën gevallen en heb de schuld niet op Stany Crets afgeschoven. Integendeel, ik heb die avond wel twintig keer geprobeerd om hem uit te leggen wat er was gebeurd én ik heb mijn excuses aangeboden”, aldus Vanthilt deze week in Dag Allemaal.

“Ik heb ook helemaal niets tegen Karen Damen, dat is een sympatieke madam. Waarom zou ik haar willen kwetsen?”

Volgens de man van Karen Damen heeft Vanthilt een toneeltje gespeeld om vervolgens de schuld op Stany Crets te steken. “Toen dacht ik: Wat voor een onwaarschijnlijke lafaard ben jij.”

Waarom de 2 de zwangerschap op tv hebben bekend gemaakt en of ze op de hoogte waren dat de familie nog van niets wist, is niet geweten.

GEEN REACTIES