Zo gênant is het dus om geluidsman bij Temptation Island te zijn

Slik.

Terwijl je naar Temptation Island kijkt, denk je er niet aan, maar die koppels en vrijgezellen zijn daar niet alleen. Voortdurend worden ze gevolgd door een cameraploeg, al denken we die gemakkelijk weg. Natuurlijk kunnen we de camera’s nooit helemaal vergeten. Zeker omdat geniepige Lisa om de zoveel tijd meedeelt wat ze zal doen wanneer de camera’s weg zijn. (Hoe kan ze daarin blijven trappen? Bij zo’n programma weet je toch dat er altijd gefilmd wordt?) In ieder geval staan we er niet bij stil dat een heel team, op zo’n feestje vol zoenende en vrijende personen, professionele beelden probeert te maken.

[related-posts]

Om een voorbeeld te geven: Jefferson maakt het shirtje van Natasja los, grijpt haar borsten vast en ondertussen moet de filmploeg onbewogen verder blijven filmen. In close-up! Zie je het voor je? Hoe akward is dat niet? Probeer op zo’n moment als crewlid maar je gezicht (en wie weet andere lichaamsdelen) onbewogen te houden. Hoe moeilijk de job is, toont VIJF door één van hun geluidsmannen in een lastige positie te plaatsen. Parastoo mag, bij gebrek aan actie met haar Niels, Vlaanderen en Nederland tonen hoe ze een orgasme faket. Daarvoor baseert ze zich op de iconische filmscène uit When Harry Met Sally, waarin Sally aan Harry wil bewijzen dat elke vrouw kan faken. De geluidsman neemt voor de gelegenheid de plek van Harry in en…Euhm. Tja. Zijn blik zegt alles.

Video “Verleidster Parastoo geeft haar versie van de iconische scène uit When Harry Met Sally”:

p

Bracht Parastoo het er goed vanaf, of kan ze niet tippen aan de acteerprestaties van Meg Ryan, die het personage van Sally in de film speelt?

(Bekijk het originele fragment op de volgende pagina )