ZIEN: Twitter was hard over de laatste aflevering van Temptation Island

Jolientje toch.

Dit was het dan. Het zit erop voor dit jaar. Gisterenavond, voor de Belgen, en vanavond, voor de Nederlanders, wordt een periode afgesloten. De laatste aflevering van Temptation Island, waarin de koppels terugblikken op hun relatie en avontuur, ging de ether in. Niet voor niets werd dit jaar het heftigste seizoen ooit genoemd, want ook al praatten de deelnemers voortdurend over ‘respect’ en ‘de eer behouden’, overleefde geen enkel koppel  het avontuur onbeschadigd. Sommigen gingen wat verder dan anderen, maar overduidelijk is dat iedereen op een bepaalde manier te ver gegaan is.

Wonder boven wonder landde het vliegtuig weer in onze contreien met evenveel koppels als er vertrokken waren. Al waren in de tussentijd enkele positiewisselingen gebeurd, waardoor twee vrijgezellen bij thuiskomst hun relatiestatus op Facebook mochten aanpassen. (Al moeten ze daar nog even mee wachten totdat ze de uitdrukkelijke toestemming van VIJF en RTL krijgen.) Mogen we Guiseppe en Karim trouwens als vijfde koppel meetellen? Want van alle koppels zijn wij toch het jaloerst op hun band. Hashtag (b)romancegoals.

[related-posts]

In ieder geval: de laatste aflevering was wat teleurstellend en voorspelbaar in vergelijking met andere hoogtepunten dit seizoen. Gelukkig is daar Twitter weer, die voor extra kruiding en duiding zorgde. Hier is een selectie van de leukste, grappigste, felste en beste meningen.

Over Lisa en Merijn (en Pommeline).


(lees verder op de volgende pagina)