ZIEN: Dina Tersago toont zichzelf zonder make-up op Instagram

Copyright: Instagram / @dina_tersago

Puur natuur.

Sinds Dina Tersago in 2001 het kroontje van Miss België won, is ze een bekend televisiegezicht geworden. We kennen haar vooral als de sprankelende presentatrice voor programma’s zoals Vlaanderen Vakantieland, Boer zoekt Vrouw en Sterren op de Dansvloer. Voor haar beroep is ze het gewend om een laagje make-up te maken. Dat betekent echter niet dat ze zich niet goed in haar vel voelt zonder schmink. Voor het blad ‘Goed Gevoel’ liet ze zich puur natuur portretteren.

Ze geeft in het blad toe dat ze ‘zich best bloot voelt zonder make-up’. Toch vindt ze het niet raar om geen schmink te dragen. Als ze thuis is, draagt ze immers amper of geen make-up. Het is natuurlijk nog iets anders om open en bloot, zonder verbloemingen, in een weekblad te staan. Ze zegt ook dat ze zich zelf toch wat zelfverzekerder voelt met make-up  op. ‘Als ik amper heb kunnen slapen of als ik ziek ben, kunnen mijn favoriete producten wonderen doen. Even die mama-wallen verstoppen en we kunnen er weer tegen.’

Ze hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken. Ook zonder make-up ziet ze er prachtig en stralend uit. Wij zijn jaloers op zo’n gave huid en sprankelende ogen. Toch is het even wennen om haar te zien, want ze ziet er best anders uit. Je zou haar bijna niet herkennen!

Deze maand in Goed Gevoel… Zonder en met make-up #puurnatuur #mixa #verzorgjehuid

A post shared by Dina Tersago (@dina_tersago) on