YES: deze langverwachte ontmoeting uit Game of Thrones is eindelijk een feit

©️HBO

Wees gewaarschuwd: Spoilers!

De opnames van het zevende seizoen van Game of Thrones zijn momenteel bezig. De show probeert zoveel mogelijk geheim te houden, maar af en toe slagen fans er toch in om fragmenten van de opnames te delen. Zo is deze langverwachte ontmoeting aan het licht gekomen.

Eindelijk is het zover.

Momenteel is de cast en crew in Spanje aan het filmen. Enkele Spaanse fans slaagden erin om stiekem beelden van de opnames te maken. De video die ze op Instagram deelden, is erg kort en wazig, maar verklapt toch al heel veel.
Het gaat over een ontmoeting waar fans al sinds het eerste seizoen op hoopten.
We zien een man met een bontjas en zwarte haren – Jon Snow! – een stenen trap op een heuvel afdalen. Beneden aan de trap staat een vrouw met witte lange haren. Inderdaad! Het moment is daar! Jon en Khaleesi ontmoeten elkaar eindelijk om hopelijk de sterkste alliantie in heel het koninkrijk te vormen. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn. Zeker in Game of Thrones. In het beste geval wijst dit erop dat de twee eindelijk hét ultieme  koningskoppel zullen worden (Yesssss!). In het slechtste geval, betekent dit het einde van een van de personages of – wie weet – van allebei. (Nooooo….)

Bekijk de video op de volgende pagina:

(lees verder op de volgende pagina)