Willy Sommers doet gevoelige bekentenis: “Oudste dochter verzwegen voor publiek uit schrik om fans te verliezen”

0
569

De Laatste 24 Uur.

Vanavond is het de beurt aan Willy Sommers (65) in De Laatste 24 Uur op VTM, een programma van Nathalie Meskens. Daarin geeft de charmezanger na 20 jaar eindelijk het ja-woord aan zijn grote liefde Cindy. Samen hebben ze twee kinderen: zoon Luka (11) en dochter Luna (15).

Willy heeft ook nog een 35-jarige dochter Annemie uit een vorige relatie. “Toen Annemies moeder en ik uiteen­gingen, maakten we de afspraak om haar te verzwijgen voor het publiek. Het waren andere tijden, ik had schrik om fans te verliezen als het zou uitkomen. Amper twee keer heb ik Annemie gezien: bij haar geboorte en toen ze 8 of 9 jaar was”, vertelt Willy in Gazet van Antwerpen.

Video: Willy Sommers in De Laatste 24 Uur


(lees verder op de volgende pagina hoe hij z’n dochter opnieuw ontmoette)

“Iedereen weet intussen dat Annemie mijn dochter uit een eerdere relatie is, maar dat achttien jaar lang stilhouden, was enorm zwaar. Toen ze 8 of 9 was kwam ze na een optreden in Geraardsbergen naar mij: Naar het schijnt ben jij mijn papa. En weg was ze. Al die jaren dacht ik dat ze ooit voor mijn deur zou staan. Maar dat gebeurde niet.”

“Er is nog veel dat we elkaar kunnen vertellen. Dat hoop ik toch, want ik kreeg de tranen in mijn ogen toen ik me inbeeldde dat dit écht papa’s laatste 24 uren waren”, besluit Annemie.

GEEN REACTIES