Wie zijn The Lynn Sisters?

Mysterie werd eindelijk uit de doeken gedaan.

Elk jaar gaan de deuren van de Ethias Arena in Hasselt open voor de duizenden liefhebbers van Vlaamse schlagers. Dit jaar heeft Het Schlagerfestival plaats op 27, 28 en 29 maart en er komt een extra voorstelling bij op zaterdag 4 april. Mondjesmaat werden de namen van de optredende artiesten prijsgegeven en ook dit jaar houdt de affiche enkele verrassingen in.

De Romeo’s, Matthias Lens en Laura Lynn waren al vastgelegd, maar onlangs raakte bekend dat ook Tom Waes nog eens op de planken zal staan om er zijn Dos Cervezas te serveren.

deromeos matthiaslens lauralynn tomwaes

Een andere verrassende naam was die van The Lynn Sisters, want niemand bleek precies te weten wie dat precies zijn. Dat Laura Lynn -sinds haar hit ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ de schlagerkoningin genoemd- de spilfiguur was, kon je zo raden, maar wie waren haar mysterieuze zusjes met de bizarre namen Zeppe en Trampo?

[related-posts]

Dit geheim werd gisteren ontsluierd in het praatprogramma Bart & Siska op Eén. De twee sisters van Laura Lynn zijn niemand minder dan Nathalie Meskens en Tine Embrechts, twee van de ‘zotte trienen’ van Tegen de Sterren Op! “En dit is geen grap!” lachte Laura apetrots. Een nog groter verrassing is dat de drie meiden de afgelopen weken samen in de opnamestudio hebben gestaan en een volledig album hebben ingeblikt met uitsluitend covers van Nederlandstalige hits. “En néé, het zijn geen persiflages, dit is ernst!”.

Blijkt bovendien dat zowel Nathalie als Tine een aardig stukje kunnen zingen. Beide dames zongen vroeger al eens in een band, zij het met een ander genre van muziek. Dit project is voor de actrices een ware uitdaging, want ze zijn vast van plan om na Het Schlagerfestival op tournee door Vlaanderen te gaan met The Lynn Sisters.

[related-posts]

lynnsisters2

Vanaf volgende week is de eerste single al op de radio te horen, een cover van het onvolprezen ‘Soldiers of Love’. De soldatenpakjes zijn al klaar! Op 9 maart komt het volledige album uit en het leidt geen twijfel dat die release veel media-aandacht zal krijgen. Ook wij volgen dit op de voet!