Wie helpt Pieter Aspe?

De ferm toegetakelde schrijver is doodsbang!

Half Vlaanderen doet tegenwoordig een beroep op de sociale media en alle mogelijke kanalen via Internet om zichzelf of zijn product aan te prijzen. Wat dit betreft, leven we in een absoluut creatief tijdperk.

Zelfs één van onze populairste Vlaamse auteurs, Pieter Aspe (61), liet zich in hoogst eigen persoon verleiden tot de kracht van de alternatieve, moderne reclame. Momenteel circuleert een filmpje van nauwelijks 35” op YouTube, waarin een ‘ontvoerde’ Aspe een oproep doet aan alle potentiële redders die hem binnen de week van een pijnlijke dood kunnen verlossen.

Niet toevallig, want over een week ligt zijn nieuwe misdaadboek in de winkel, ‘Pijn’ (3). Het filmpje maakt deel uit van een uitgekiende promotiecampagne die zijn uitgeverij (WPG) bedacht om de officiële uitgave ervan in de kijker te brengen.

Pieter heeft duidelijk wat opgestoken van Herbert Flack, de acteur die al jaren gestalte geeft aan hoofdinspecteur Pieter Van In. Want behalve een goed schrijver, blijkt Aspe ook een getalenteerde acteur.

Overtuig jezelf en bekijk het videofilmpje: