Dit zijn de wensen van K3 backstage

Artiesten tevreden houden.

k3De zomer is de drukste periode voor de Vlaamse artiesten, die dan op tal van podia in het Vlaamse land staan. Weekblad Tv Familie polste bij de organisatoren om te kijken welke voorwaarden zij vervuld willen zien backstage, vóór en na het optreden. Grote buitenlandse sterren durven nogal eens extreme eisen stellen, maar hoe zit dat in Vlaanderen? Regi zet altijd een fles Veuve Clicquot op zijn wensenlijstje. Natalia vraagt steeds een buffet voor zichzelf en haar crew.

De Amerikaanse Mariah Carey durft dan weer een peperdure fles champagne vragen met gebogen rietjes en zelfs kleine puppy’s en kittens backstage om even mee te knuffelen. Alsof dat nog niet genoeg is, wil ze vaak een aparte persoon om haar gebruikte kauwgom en andere rommel aan af te geven.

De organisatie van Marktrock verklapte dan weer wat de meisjes van K3 willen. En dat blijkt goed mee te vallen: een spiegel met licht en een apart toilet zijn hun enige voorwaarden. Geen opvallende melding van drank, eten of iets anders. Ze nemen zelfs geen eigen stylist mee en hebben dus weinig kapsones. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!