Wauters én Waes winnen

Ook Koen heeft gewonnen!

Op de sociale media wordt er nu volop gesproken over de finale van Wauters vs Waes.  Het was een intense, slopende uitdaging voor beide deelnemers.

Zowel Tom als Koen zijn tot het uiterste gegaan en hebben fysiek én mentaal alles gegeven.  Een knappe prestatie, waardoor beiden veel respect verdienen.

Zo luidt het ook op Twitter en Facebook: er zijn eigenlijk geen verliezers.  Hoewel Tom Waes de officiële winnaar van de reeks was, heeft ook Koen Wauters gewonnen.  Hij heeft het respect van heel wat kijkers in Vlaanderen erbij… en vooral een vriend voor het leven: Tom Waes.

Dit was heel duidelijk tijdens de finale: de twee tegenstanders zijn uitgegroeid tot vrienden die wederzijds respect hebben en er voor elkaar zijn.

Het was ontroerend hoe Tom Waes zich over zijn vriend ontfermde, toen Koen na een ware uitputtingsslag de eindstreep haalde.

wautersvswaes10f

Overwinnaar Tom benadrukte het ook visueel: er zijn hier geen verliezers!  Hij gooide het blok met nummer twee bij de prijsuitreiking letterlijk weg.

wautersvswaes10e

[highlight color=’white’ backcolor=’#ff0000′]Een prachtig eerbetoon, een oprechte vriendschap en een mooi einde van tien spannende afleveringen![/highlight]

Dit is pas pax media!