Vriendinnen waarschuwen Tanja Dexters: “Opletten dat ze niet als marginaal aanzien wordt”

Alarmbel.

De laatste maanden komt Tanja Dexters (39) in het nieuws met berichten waar mensen de wenkbrauwen bij fronzen. Ongeveer een halfjaar na de breuk met Miguel Dheedene, de vader van haar dochtertje Valentina, beleeft ze momenteel een romance met de 15 jaar jongere Italiaanse wijnboer Ignazio Moser, zoon van de legendarische Italiaanse wielrenner Francesco Moser.

Ingazio behoort tot de Italiaanse jetset en leidt een extravagant leventje. Volgens vriendinnen van Tanja zou ze de pedalen een beetje zijn kwijtgespeeld en komt ze door haar nachtelijke escapades in contact met allerlei vreemde figuren. Het dieptepunt van een reeks losbandigheden was een filmpje van Tanja, haar dochtertje en nog een kind op het kerkhof van Lebbeke.

[related-posts]

“Gezien onze situatie denken mensen dat ik haar het geluk niet gun, of zo. En toch zou ik haar willen waarschuwen: Tanja moet opletten dat ze niet als marginaal geval beschouwd gaat worden”, zegt Lesley-Ann Poppe in Dag Allemaal. Omdat Tanja werkt voor de ex-man van Lesley-Ann is hun relatie de laatste tijd flink verzuurd.

Een andere vriendin getuigt anoniem: “Ze is compleet verslingerd aan het nachtleven, en helaas ook aan alles wat daarbij komt kijken. Daardoor heeft ze al veel vrienden verloren. Het gaat steil bergaf, dat ziet iedereen.”

Video: Vriendinnen waarschuwen Tanja Dexters: “Opletten dat ze niet als marginaal aanzien wordt”

#Repost @tatyanadewit ・・・ KenzoxHm ????

Een video die is geplaatst door Tanja Dexters (@tanjadexters) op