Vlaams Playboy-model slachtoffer van deportatie in VS en zoekt nu adres in België

0
129

Debby Gommeren.

Debby Gommeren deed bij ons mee aan programma’s als Beauty and The Nerd en Take Me Out en kwam daarna nog in het nieuws omdat ze Ketnetwrapper Melvin Klooster beschuldigde van seksuele aanranding. Daarna vertrok ze naar Los Angeles in de Verenigde Staten om een nieuw leven te beginnen.

Debby wist in LA op vier jaar tijd een succesvolle carrière als model uit te bouwen, doet veel opdrachten voor Playboy en verbleef ook al een tijdje in de beruchte Playboy Mansion van wijlen Hugh Hefner.

Maar een viertal weken geleden werd ze na een opdracht voor Playboy Mexico niet meer toegelaten op Amerikaans grondgebied. Ze werd opgepakt aan de Mexicaanse grens en op het eerste vliegtuig terug naar België gezet.

(lees verder op de volgende pagina waarom ze het slachtoffer werd van deportatie)

In juni van dit jaar werd ze in Miami betrapt op te hard rijden wat haar kwam te staan op een gemeenschapsdienst van 50 uren. Die straf voerde ze uit, maar de agenten aan de Mexicaans-Amerikaanse grens hebben haar om die reden mogelijk toch uitgewezen.

“Die agenten konden niet begrijpen waarom ik naar een land als Mexico ging. Ze hebben gezocht tot ze iets vonden waarmee ze mij konden uitwijzen”, vertelt Gommeren aan Het Laatste Nieuws.

Debby verbleef met een officieel visum in de VS, maar dat is nu ongeldig. Ze wil daarom een nieuw paspoort aanvragen. Daarvoor heeft ze eerst een adres in België nodig. “Dan pas kan ik een nieuw paspoort aanvragen. Ik wil kijken of iemand me tijdelijk uit de nood kan helpen en zo een adres kan gebruiken.”

Video: Debby met ‘den John’ Bryan


GEEN REACTIES