Vijfde album voor Lindsay

‘Liefde & Muziek’ is de titel van het nieuwste album van Lindsay. Die werd het afgelopen weekend officieel voorgesteld in het Spaanse Marbella.

Wie is Lindsay? Naar het antwoord was ze naar eigen zeggen zelf jarenlang op zoek. “Wie wou ik zijn als artieste? Welke liedjes passen het best bij mij? Zoiets vraagt tijd en ervaring. Die ervaring heb ik nu”, zegt de altijd vrolijke zangeres, “en bovendien heb ik ook de nodige rust in mijn leven gevonden en geniet ik van alles wat mij overkomt.”

Of ze dit nu graag hoort of niet, voor de meeste showbizzkenners is Lindsay (35) nog altijd ‘de zus van’ de super populaire Christoff. Door zijn toedoen waagde Lindsay haar eerste stappen in de showbizz en in 1996 zong zij met haar broer ‘We nemen elkaar zoals we zijn’ naar de top van de Vlaamse Top 10.

[related-posts]

Toch wachtte ze nog tot 2008 om het handje van haar bekende broer los te laten en voor een solocarrière te gaan. De laatste 5 jaar blikte Lindsay maar liefst vier full cd’s in, die stuk voor stuk goed waren voor goud!

Nu ze definitief zichzelf heeft gevonden, blijft ze ook niet bij de pakken zitten. Op 10 augustus a.s. geeft ze haar eerste grote soloconcert met live band in het Casino van Middelkerke.

Info: www.teleticketservice.com