Verleidster Natasja uit Temptation Island doet opvallende uitspraak over Jefferson

Jeffie versieren.

Natasja, Tas voor de vrienden, Burgers is een 26-jarige verleidster uit Temptation Island. Ze is een Nederlandse met Spaanse roots. Zo woont ze momenteel in Rotterdam, maar is ze in Barcelona geboren en tweetalig opgevoed. In de periode voor het programma woonde en werkte ze op Ibiza als danseres en model. Ze was nog maar net terug in Nederland toen ze door de programmamakers gecontacteerd werd om mee te doen aan Temptation Island. Nog geen week later zat ze al op het vliegtuig.

Natasja is één van de vier extra verleiders die later in het programma erbij kwamen om het de koppels nog moeilijker te maken. En dat lukt haar goed. Jefferson, die een koppel vormt met Lize, is helemaal onder de indruk van de Spaanse schoonheid.

“Zij is zo verleidelijk”, vertelde hij over haar in het programma. “Zij heeft echt alles wat ik graag heb in een meisje. Ze is zichzelf, ze heeft geen schrik om iets te doen.” Dat zagen we ook in de befaamde avond/nacht waarin bijna alle mannelijke vrijgezellen over de schreef gingen. Eerst probeerde Jefferson nog om de boot die Natasja heet, af te houden, maar uiteindelijk haalde zij toch haar slag thuis.

Video “Jefferson bezwijkt voor de verleiding”:

S

Ondertussen is het duidelijk dat de relatie van Jefferson en Lize het avontuur van Temptation niet zal overleven. Onder andere omdat Lize haar Jeffie al helemaal vergeten lijkt en in de wolken is met verleider Ken. De aantrekkingskracht en emotionele band tussen die twee is overduidelijk. Maar hoe zit het met Jefferson en Natasja? Is haar aantrekkingskracht voor Jefferson echt of speelt ze een spel?

(lees verder op de volgende pagina en ontdek wat Natasja van Jefferson vindt)