Vader van K3-zangeres: “Iedereen doet alsof het probleem bij haar ligt”

Ushuaia!

marthefbIn november komt met Ushuaia het tweede K3-album uit. Onlangs raakte ook bekend dat vanaf eind augustus op VTMKZOOM het gloednieuwe tv-programma Iedereen K3! van start gaat, dus alles loopt op wieltjes bij de populaire meidengroep.

Toch was er een klein relletje toen Marthe op de oorspronkelijke nieuwe albumcover van Ushuaia gefotoshopt stond: ogen opgetrokken, schoonheidsvlekjes weg, neus dunner, extra wimpers en smokey eyes. De fans reageerden heftig, ook al omdat Marthe tijdens K3 zoekt K3 van grote baas Gert Verhulst de opmerking kreeg een ‘triestige blik’ te hebben.

[related-posts]

“Er wordt intussen al meer dan een jaar over haar droevige snuitje gemopperd bij Studio 100. Het begon als een grapje, maar het blijft haar achtervolgen. Marthe moet zich niet zomaar schikken naar de wil van Studio 100. Ik heb haar van bij de start gezegd dat ze niet mag overdrijven. Je haar laten kleuren, tot daaraan toe. Maar als ze operaties zou moeten ondergaan, dan vind ik dat erover. Dat ze maar mooi blijft wie ze is. Ze is lang genoeg behandeld als de lelijke van K3″, zegt haar vader Bart in TV Familie.

“Ik vind dat heel jammer die heisa, ja. Net zoals de fans. Iedereen doet nu alsof het probleem bij Marthe ligt, maar de andere twee meisjes waren ook gefotoshopt, hé. In mijn ogen staan er poppen op de cover”, besluit hij.