Uitkijken naar nieuwe reeks ‘Safety First’

Commercie haakt in op de hype rond de tv-reeks.

Vandaag, woensdag 29 oktober, start het tweede seizoen van de hilarische VTM-reeks ‘Safety First’ en daar kijkt half Vlaanderen naar uit. Niet in het minst de jeugd die weg is van Matteo ‘Smos’ Simoni en zijn drie gekke kompanen: Bruno Vanden Broecke, Ben Segers en Ruth Beeckmans. Ook de kinderen komen in de eerste aflevering van het seizoen al behoorlijk aan hun trekken, want de opener van de nieuwe reeks speelt zich helemaal af in Bobbejaanland.

winkelsafetyfirstgoederen2

Vanaf woensdag kunnen de jongeren ook zelf een beetje deel uitmaken van de beveiligingsfirma ‘Safety First’. Ga maar eens een kijkje nemen op de site www.moederspreventiewinkel.be. Via de site kan je toffe spullen bestellen die je veiliger door het verkeer kunnen loodsen. Het gaat om fluokledij die je tijdens deze korte dagen zeker van pas zal komen. Het gaat om rugzakhoezen, hesjes, fietshelmen, fluopolsbandjes en slotzakjes. En nog opmerkelijker: zelfs je hond kan je uitdossen met een veiligheidsjasje. Op al deze nuttige gadgets staat het logo van ‘Safety First’ én een oneliner uit de populaire tv-reeks, bv. ‘Gatlelijk’ en ‘Discipline, Dedication and Friendship’.

[related-posts]

Het idee voor deze originele spin-off artikelen kwam van VTM zelf in samenwerking met KBC en als je het mij vraagt wordt dit een schot in de roos. Vele jongeren vinden fluorescerende vestjes immers vervelend om dragen en helemaal ‘niet cool’. Al ogen de hebbedingen niet veel anders dan de klassieke vestjes en helmen, wie er nu één zal dragen van ‘Safety First’, zal sowieso hipper voor de dag komen en tenminste het gevoel hebben er bij te horen!