Tony uit ’13 Reasons Why’ ontkent hardnekkig gerucht over zijn personage

Geheimzinnig figuur.

Er is iets opmerkelijks aan het personage Tony Padilla uit de serie 13 Reasons Why. In de eerste plaats gaf Hannah hem als enige kopieën van alle cassettes. Waarom? Wat is er zo speciaal aan Tony dat ze hem als enige vertrouwt? Ten tweede lijkt hij altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Tot slot kleedt hij zich anders dan de andere leerlingen op de school van Hannah. Tony is een duidelijke fan van de jaren ’50. Met zijn vetkuif en leren vestje lijkt hij wat op Danny uit Grease. Ook rijdt hij rond met een oldtimer die verdacht goed onderhouden is.

https://www.instagram.com/p/BXx7Ul_Hr49/?taken-at=214589067

Al deze elementen zorgden ervoor dat fans van de show hun eigen theorieën verzonnen over zijn personage. Is hij niet te hard op de hoogte van Hannahs plan? Is hij niet te snel op dezelfde plek als Clay? Ziet zijn oldtimer er niet té nieuw uit? Een oplossing op deze vragen zou zijn dat Tony eigenlijk al lang dood is. Volgens sommige fans is hij eigenlijk een geest.

De theorie lijkt logisch op het eerste gezicht, maar ze klopt niet. De acteur die Tony speelt, heet Christian Navarro. In een interview met Elite Daily ontkende hij de speculeringen. “Er is een grote theorie die zegt dat Tony een geest is. Kijk naar de show. Het klopt absoluut niet. Tony praat met iedereen. Hij is echt.” Wel vond hij de fantheoriëen ongelooflijk indrukwekkend. Hij zou het geweldig vinden, als ze zouden kloppen, maar dat is dus niet het geval. Tony is a real boy!

[related-posts]