Tom over heftigste momenten uit 3 seizoenen Reizen Waes: “In dat land voelde ik me niet welkom”

Globetrotter.

Het derde seizoen van Reizen Waes op één zit er weer op. Komende zondag volgt nog een compilatieaflevering met de beste momenten uit het derde seizoen. Het vierde seizoen zal even op zich laten wachten en komt pas ten vroegste eind 2018 op televisie. Tijd voor Tom om even uit te blazen en terug te blikken.

In seizoen 1 trok hij naar Turkmenistan, Zuid-Soedan, Colombia, Pitcairn, Iran, Vanuatu, Bhutan, Transnistrië, Abchazië en Zuid-Ossetië. In seizoen 2 kwamen Albanië, Alaska, Paraguay, Noord-Korea, Zuid-Korea, het noorden van Mexico, Spitsbergen en Route 65 aan de beurt.

In de meest recente editie bracht Tom een bezoek aan Sierra Leone, Bangladesh, Georgië, Tuvalu, China, Haïti, Venezuela en het noorden van de Verenigde Staten. Hij was in de voorbije 3 seizoenen ook nog graag naar Antarctica, Pakistan, Afghanistan, het Braziliaanse amazonegebied en Nauru geweest, maar omwille van veiligheidsredenen of ingetrokken vergunningen ging dat helaas niet door.

“De tocht die de grootste emotionele en mentale impact op mij had, was Alaska. Een ervaring buiten categorie”, schrijft hij in zijn boek Reizen Waes 2, een terugblik op seizoen 1, 2 en 3.

(lees verder op de volgende pagina welk moment Tom het meeste heeft aangegrepen)