1 april: Tine uit Blind Getrouwd geeft eindelijk toe aan haar gevoelens voor Ben

“Ik heb zin om u te kussen.”

Vanaf het prille begin leek het huwelijk tussen Tine en Ben uit Blind Getrouwd op een fiasco uit te draaien. “Hij is totaal mijn type niet”, gaf de kersverse bruid vlakaf toe. Wanneer het paar daarna op huwelijksreis vertrok, ging het niet veel beter. Bij de meeste koppels uit het programma was er sprake van een paar pieken en dalen, maar het huwelijk van Tine en Ben leek enkel uit putten en kraters te bestaan. Op vriendschappelijk vlak kwamen ze verrassend goed overeen. Zo goed dat de twee het soms zelf eng begonnen te vinden. Op romantisch vlak echter zou er nog veel moeten gebeuren om de vonk te laten overslaan.

Dat lag vooral aan de weigerachtige en afstandelijke houding van Tine. Op meerdere momenten liet ze weten dat ze nooit of te nimmer iets in Ben zou kunnen zien. Zo shockeerde ze zowel Ben als de kijkers thuis met haar grove uitspraak dat “haar ex ook geen knappe was”. Ben was even niet goed van haar uitspraak en ook Tine kreeg spijt, nadat Ben haar vertelde dat hij vroeger zwaar gepest was geweest. Na hun huwelijksreis leken de plooien weliswaar gladgestreken, maar van passie was er nog altijd niet veel sprake.

Toch wilden ze het allebei een kans blijven geven. De psychologen raadden de twee daarom aan om intieme oefeningen te doen. Zo moesten ze elkaar, met een timer bij de hand, diep in de ogen kijken en romantische dates houden. Braaf volgden ze de tips op. Op sommige momenten leken de twee werkelijk naar elkaar toe te groeien. Zo leerde Ben Tine gitaar spelen, wat ze zelf een ontroerend en mooi moment noemde. Tijdens een avondje uit, gaf ze zelfs toe dat ze Ben aan het versieren was.


Tijdens hun laatste gesprek bij therapeut Alexander Witpas bleven de twee erbij dat ze elkaar puur als vrienden zagen, waarna hij hen in verdoken termen aanraadde om seks te hebben. Ben gaf beschroomd toe dat hij “een gezonde man was” en ervoor openstond. Tine was toen heel duidelijk met haar antwoord: “Met jou? Nee, da’s echt totaal nee, nee, nee.”

In de laatste video die VTM deelde, zendt ze echter plots tegenovergestelde signalen uit. Maandag pas komen we te weten of de koppels getrouwd willen blijven of niet, maar in dit extra filmpje geeft Tine toe dat ze toch meer in Ben ziet en seksuele verlangens voelt. Zouden de tip van therapeut Witpas geholpen hebben?

(lees verder op de volgende pagina om de liefdesverklaring van Tine te zien)