Tine onder indruk van heisa na uitspraken: “Dit is ontzettend zwaar, mensen zijn snoeihard”

“Niemand verdient het om zo beschimpt te worden.  Tine heeft me gekwetst, maar we hebben het achteraf uitgepraat. Je moet de uitspraken van Tine in de juiste context plaatsen. We waren toen aan onze derde dag dat we elkaar kenden. Geen van ons beiden wist goed hoe je met de moeilijke situatie om moest gaan. Daar zit je dan met een wildvreemde, die je halve trouwboek is”, probeert Ben haar uit de wind te zetten.

Tine krijgt ook steun van Alexander Witpas, één van de Blind Getrouwd-experts: “Het is volstrekt logisch dat de deelnemers in het begin nog niet weten hoe ze zich moeten gedragen in hun relatie. Tines reactie was hard, maar tegelijk eerlijk. Daarvoor heb je moed nodig. Mensen willen authentieke, kwetsbare tv, maar als die uitgezonden wordt, rekenen ze je erop af.”

Tine licht al een tipje van de sluier op voor de volgende afleveringen: “Ik kan nog niet veel verklappen over de komende afleveringen, maar de mensen zullen me snel op een heel andere manier leren kennen. Hopelijk geven de kijkers me die kans.”

Video: Herbeleef de huwelijksplechtigheid van Tine en Ben