‘Tien om te zien ‘-specials: alles geregeld!

Screencap video vtm

Wordt voor de gelegenheid ‘Tien om tegen de sterren op te zien’.

Al eerder berichtten we je dat vtm enkele speciale zomerprogramma’s in petto had en dit ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de zender. Men speelde in het voorjaar al met de idee om ‘Tien om te zien’ terug op te voeren.

Pas nu staat vast dat er maar 2 speciale afleveringen komen van het destijds razend populaire muziekprogramma: de eerste opname heeft plaats op maandag 11 augustus a.s. in Blankenberge en een tweede op woensdag 20 augustus in Nieuwpoort. Het podium wordt opgesteld vlakbij het strand en de formule getrouw, is alle publiek er welkom uiteraard!

[related-posts]

Om de heimwee naar ‘the good old days’ ten top te drijven, zal Willy Sommers er zijn plek als presentator van het eerste uur (1989) terug innemen, zij het niet aan de zijde van Bea van der Maat (1989 – 1992) of Anne De Baetzelier (1996 – 2008). Niemand minder dan Nathalie Meskens zal aan de zijde van Willy de artiesten aankondigen.

Dit kan geen toeval zijn, want ‘het speciale’ van deze ‘specials’ is dat men een mix wil maken van muziek en humor. Het team van Nathalie en ‘Tegen de Sterren Op’ bewees al eerder dat het er zeker niet voor uit de weg gaat om een massa volk live te entertainen.

Intussen wordt er achter de coulissen wellicht danig gelobbyd over wié er met wélke song in de twee afleveringen mag optreden. De jongste weken lees je dagelijks berichten van showbizzmensen die eerstdaags met een nieuwe single uitpakken. En elk van hen denkt nu dé zomerhit 2014 in pacht te hebben! Afwachten maar…

Video “Tien om tegen de sterren op te zien”: