The Dinky Toys zijn helemaal terug en Coco Jr. doet meteen enkele straffe uitspraken

Belgische popgroep.

Ongeveer 23 jaar na hun laatste bekende single Declaración de amor maken The Dinky Toys hun comeback. In 1991 braken ze door met My Day Will Come, een hit die insloeg als een bom. De formatie bracht commercieel succesvolle muziek met invloeden uit de reggae, ska, hiphop, flamenco en andere genres. The Sweetest Hangover is hun nieuwe single en ook een zomertour staat voor de deur.

Frontzanger Marc Diericx, vooral bekend als Kid Coco of Coco Jr., is inmiddels 52, maar heeft zijn streken nog niet verleerd. De zanger trouwde in 1998 met gewezen één-omroepster Geena Lisa. Samen hebben ze twee zonen, maar na 10 jaar huwelijk ging het koppel in 2008 uit elkaar.

Heeft Coco ondertussen een nieuwe liefde gevonden? “Ik heb nu wel een toffe relatie, met een donkerkleurige madam die half zo jong is als ik, maar: het is ook een gecompliceerde verhouding. Omdat zij graag een kind wil en wil trouwen. Ik bén al papa, van twee fantastische zonen die om de week bij mij wonen en dan ook alle prioriteit krijgen. En nog eens trouwen? Daar zie ik ook het nut niet van in”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Video: The Dinky Toys – My Day Will Come

(lees verder op de volgende pagina)