‘Temptation’ Louise beleefde moeilijke periode: “Overal buitengesloten en misprijzende blikken”

Op de rand van een depressie.

temptationislandLouise Coffyn was één van de meest spraakmakende deelneemsters aan het voorbije seizoen van Temptation Island. Ze vormde een koppel met Marvin, maar die relatie was geen lang leven beschoren. Gekwetst door haar ex-liefje en een uitgelekte sekstape, het werd er allemaal niet beter op voor de geboren West-Vlaamse, die momenteel in Gent woont.

“Ik mocht van mijn ouders niet eens naar de begrafenis van een goeie kennis omdat iedereen alleen maar naar mij zou kijken. Erg hoor. Ik voelde me buitengesloten. Ik balanceerde op de rand van een depressie. Mijn examens waren een ramp. En ik had werk gevonden, maar de dag dat ik mijn contract ging tekenen, kreeg ik te horen dat ze toch niet met mij wilden samenwerken”, zegt Louise in Dag Allemaal.

Zelfs haar eigen moeder werd het even allemaal te veel. “In de supermarkt kregen we constant misprijzende blikken toegeworpen. Doe jij de boodschappen aan de andere kant van de winkel, we zien elkaar aan de kassa zei mijn moeder. Nee, zij was niet blij met dat hele Temptation-gedoe.”

Op 10 oktober verschijnt bij Witsand Uitgevers het boek ‘Waar het hart vol van is’, een roman van Louise Coffyn die veel gelijkenissen vertoont met haar avonturen in Temptation Island en de relatie met Marvin.