Tanja Dexters verlaten door vader van haar dochter: “Ik ben toch geen monster!”

Het grote verdriet.

liefde handenNa een relatie van tien jaar zijn zakenman Miguel Dheedene en ex-Miss België Tanja Dexters (39) uit elkaar. Samen hebben ze een dochtertje van zes, Valentina. Vier jaar geleden begonnen de eerste problemen. “Miguel begon toen te flirten met een meisje dat voor hem werkte”, vertelt Tanja aan Story. “Ik heb altijd gedacht dat het daarbij bleef, want vreemdgaan duld ik niet in een relatie, maar het bleef wel aan mij knagen en het woog op onze relatie. Sinds Miguel dat meisje had leren kennen, had hij last van de zomerblues. Hij wilde dan proeven van het vrijgezellenleven.” Het meisje in kwestie zou 15 jaar jonger zijn dan Tanja.

“In de winter lachten we er zelfs mee: dat Miguel een andere persoon werd in de zomer. Omdat we de rest van het jaar een ijzersterke relatie hadden, heb ik veel getolereerd. Uiteraard vind ik zijn beslissing heel erg, ik dacht dat ik oud zou worden met hem, maar ik ben zo teleurgesteld en boos op Miguel dat ik hem momenteel niet kan aanvaarden in mijn leven.”

“Hij kan nog steeds moeilijk met me praten, zo communiceert hij via onze au pair over Valentina. Heel vreemd, want we zijn toch tien jaar samen geweest. Ik ben toch geen monster! Ik zou hem ook geen tweede kans geven want er is al te veel kapotgemaakt.”