Tanja Dexters geeft zich bloot

Dagelijks praatje via de radio vertelt meer over haar dan al wat we lazen.

Ik hoef je niet meer te vertellen dat ik elke week graag signaleer wie je in verknipte babbels aan het woord kan horen in het Radio 2-programma ‘De Madammen’, elke werkdag omstreeks 11u30.

Deze week is Tanja Dexters (37) aan het woord. Ze werd Miss België in 1998 en etaleerde zich sindsdien als een artistieke en sportieve duizendpoot. Hoewel ze zich al herhaaldelijk letterlijk bloot gaf in magazines en op kalenders, doet ze dit nu in figuurlijke en gemoedelijke zin t.o. Anja Daems, één van ‘De Madammen’.

[related-posts]

Vanmorgen luisterde ik naar een eerste fragment en daarin liet ze al een paar opmerkelijke uitspraken over haar tong gaan:

  • “Ik mag dan al als een stoeipoes of feestvarken bestempeld worden, het liefst van al ben ik thuis bij mijn dochtertje Valentina, mijn partner Miguel en al mijn beestjes hier!”
  • “Je zal me wel geregeld zien op gelegenheidsparty’s, maar meestal ben ik als één van de eersten ter plekke, maar telkens ook als één van de eersten terug buiten!”
  • “Geloof het of niet, ik kruip bijna elke dag rond 23u. in mijn bed. Mijn fysieke en mentale paraatheid heb ik in de eerste plaats te danken aan het aantal uren slaap.”
  • “Zelfs als Valentina haar namiddagdutje doet, vergezel ik haar regelmatig.”
  • “Hier woont nog een ouderwetse ‘au-pair’ in huis, een vrouw van Spaanse afkomst in wie wij alle vertrouwen hebben en die hier ook haar eigen privévertrek heeft.”
  • “Alle beesten die hier rondlopen, hebben een naam. De tweede hond die ik adopteerde, ‘Paris’, werd ooit verkracht door de …buurhond! Daar kwam ook een bastaardhondje van en die doopte ik ‘Lyon’. Ik heb nu eenmaal een zwak voor Frankrijk…”

Benieuwd wat Tanja de komende dagen zoal te vertellen heeft…