Tanja Dexters over 15 jaar jongere vriend: “Dat haat ik aan hem”

Ignazio Moser.

Na haar breuk met Miguel Dheedene, de vader van haar dochtertje Valentina, heeft Tanja Dexters (39) het nieuwe liefdesgeluk gevonden bij Ignazio Moser. De 24-jarige Italiaan is de zoon van de legendarische wielrenner Francesco Moser. “We zijn twee maanden samen, maar hebben elkaar nog maar een paar weekends gezien”, vertelt Tanja in Story. Daarom genieten ze op dit ogenblik van een vakantie in Mexico.

Een verzoening met Miguel behoorde tot de mogelijkheden, maar Tanja heeft nu voor Ignazio gekozen. “De tweede keer dat ik hem in Italië ging bezoeken, zijn we echt verliefd geworden. Het was meer dan alleen maar plezier maken. We delen dezelfde passies: mooie auto’s, feesten, genieten, avontuur, glamoureus leven, vrijen… Maar we weten ook allebei wat hard werken is. Ignazio is ook gewoon ontzettend lief. Maar zoals vele Italianen kan hij me ook weleens negeren, en dat haat ik.”

[related-posts]

En wat denkt Ignazio van zijn 15 jaar oudere verovering? “Er is gewoon chemie tussen ons. Uiteraard is Tanja een prachtige vrouw, maar ze is ook anders dan andere meisjes. Zij weet me onder controle te houden, want ik kan redelijk roekeloos zijn. We hebben ook allebei een wild kantje.”

Video: Tanja Dexters over 15 jaar jongere vriend: “Dat haat ik aan hem”