“Sommers & de Willy’s”

Uitgerekend op Valentijnsdag verschijnt de eerste single van De Romeo’s, nieuwe formule: ‘Jij bent zo mooi’.

En jà, hiermee worden alle geruchten definitief van tafel geveegd: Willy Sommers wordt de vierde Romeo! Niet voor ‘zomaar eventjes’, want wie het kwartet nog wil boeken voor een concert dit jaar, moet erg snel wezen!

Willy Sommers (61 jaar inmiddels!) bouwde een carrière op om U tegen te zeggen. Hij staat al sinds 1967 op de planken, hoewel hij pas echt scoorde in 1971 met ‘Zeven anjers, zeven rozen’. Hoewel hij een diploma van regent Nederlands, Engels en Duits op zak heeft, stond Willy nooit voor en klas, maar ontelbare keren voor een zaal uitbundige fans.

Door zich aan de sluiten bij De Romeo’s schrijft hij een nieuw showbizz-verhaal, dat wellicht binnen de kortste keren een successtory wordt.

En daarin wil Willy niet schitteren als dè ster van het kwartet. Zowel op de eerste single als tijdens de komende optredens zullen de ‘nieuwe’ Romeo’s allen gelijkwaardig op het voorplan komen. “80% van de tijd van een optreden zullen we sàmen op het podium staan”, bevestigt Chris Van Tongelen, “Maar uiteraard zal Willy zijn bekende hits niet achterwege laten, zij het in een nieuwe versie: Sommers & de Willy’s, zeg maar!”.

Wie de absolute première live wil meemaken, moet dringend contact opnemen met het Casino-Kursaal van Oostende, waar “de nieuwe Romeo’s” op 14 februari a.s. een concert zullen geven.

Willy Sommers met “Zeven Anjers, Zeven Rozen”:

 

Foto: euroschlagerparade