Sean Connery, een geile bok?

Hij is de allereerste vertolker van James Bond in de 007 films en werd door zijn vrouwelijke aanhang jarenlang beschouwd als de meest sexy man die er op de aardbol rondliep.

De Schotse acteur is inmiddels 83 jaar en nog altijd een rokkenjager, zo blijkt.

Radio 2 pakte zaterdagochtend uit met een absolute primeur in het programma ‘De Zoete Inval’, gepresenteerd door Luc Appermont. Eén van de gasten in het programma deed een lang bewaard geheim uit de doeken:

Sean Connery zou in juli ’13 voor de derde keer in zijn leven in het huwelijksbootje gestapt zijn. Een Italiaanse schone zou gevallen zijn voor de charmes van de levende filmlegende en werd de nieuwe mevrouw Connery, met name Arretta Connery.

De gast van dienst vertelde er onmiddellijk bij dat het huwelijksgeluk van bijzonder korte duur was. Na herhaalde woordenwisselingen met haar man liet ze haar Sean in de steek met de woorden: “Arrête ta connerie!” (“Hou op met je onzin!”).

Pas toen de gast deze woorden traag en duidelijk articulerend uitsprak (“Aretta Connerie”), hadden Appermont en zijn panel èn de luisteraar door dat dit om een grap ging. Een geslaagde grap weliswaar!

Foto: toutlecine.com