Saartje zeer hard voor Herbert: “Bij mij was hij niet die arrogante zak, zij 2 samen is een grap”

0
928

De vriend van Jolien.

Precies een week geleden kwam Temptation Island op VIJF tot een einde. Maar het laatste woord over de reeks is duidelijk nog niet gezegd. Tijdens hun verblijf op het Thaise eiland was er een klik tussen verleidster Saartje en Herbert, de vriend van Jolien.

Herbert bedroog Jolien met Saartje en zij hem omgekeerd ook met Karim. Van enige vriendschap tussen Herbert en Saartje is ondertussen geen sprake meer. “De eerste weken sms’ten we nog. Maar eenmaal het duidelijk werd dat hij verderging met Jolien, is dat ineens gestopt. Jolien zit daar natuurlijk achter, maar ik begrijp het wel”, zegt Saartje in TV Familie.

“Die twee samen, dat is eerlijk gezegd een grap! Die relatie gaat sowieso ooit kapot. Komaan, hij mag alles en zij niks? Dat is geen liefde. Jolien is geobsedeerd door Herbert en hij profiteert daarvan.”

(lees verder op de volgende pagina voor meer uitspraken van Saartje)

“Als ik de beelden van ons terugzie, krijg ik telkens een gigantische glimlach op mijn gezicht”, is Saartje eerlijk. “Maar zoals hij zich tegen Jolien gedraagt… Die kerel ken ik niet. Ik ben blij dat Jolien hem heeft teruggenomen, zo heb ik er geen last meer van.”

“Herbert heeft een sterke vrouw nodig die hem de baas kan. Iemand als Jolien, daar loopt hij met gemak overheen. Bij ons waren de rollen omgekeerd: ik had hem in de hand. Tegenover mij was hij niet die arrogante, meedogenloze zak. Integendeel: hij at uit mijn hand.”

GEEN REACTIES