Robbie Williams heeft ruzie met zijn wereldberoemde buurman

Doet dit jou ook spontaan denken aan De Rechtbank?

We kennen allemaal Robbie Williams. De Britse popzanger (41) maakte vijf jaar deel uit van Take That en ging vanaf 1995 voor een solocarrière. Williams is de best verkopende Britse soloartiest en won al zeventien BRIT awards. Hij is een echte superster en sterren hebben al eens hun kuren.

Williams woont in de wijk Holland Park in West-Londen. Daar is hij de eigenaar van een kapitale villa. Onlangs kwam de zanger op het gedacht om ingrijpende verbouwingsplannen uit te voeren. Op die manier hoopt hij zijn bekende buurman de loef af te steken.

[related-posts]

wikipedia
Jimmy Page

Die buurman is niemand minder dan Jimmy Page, de gitarist van de legendarische band Led Zeppelin. Mister Page is niet opgezet met de plannen van Robbie Williams voor een nieuwe gevel. Waarom? Dat is onduidelijk. Mogelijk omdat de villa van Page dan minder zal blinken naast die van zijn buurman. Of is het juist Williams die zijn villa meer willen laten schitteren naast die van Page?

Eén ding is zeker. De heren menen het serieus. Want ze maken elkaar het leven zuur met verbouwingsplannen, bouwvergunningen en jammer genoeg ook rechtszaken. Page (71) woont al veertig jaar vredig in Holland Park, maar gaat nu volop de strijd aan met Williams. Of dit allemaal nodig is? Dat vragen we ons ook af, want ook al zijn het sterren in de muziekwereld, dit doet toch vooral denken aan de zoveelste lachwekkende burenruzie die we al vaak genoeg hebben zien passeren tijdens De Rechtbank op VIER.