Robbie Williams barst in tranen uit op benefiet voor Manchester

Geëmotioneerd.

Groot-Brittanië gaat door een moeilijk periode. Het land kreeg op korte tijd maar liefst twee terroristische aanvallen te verwerken. Eerst één in Manchester, op een concert van popzangeres Ariana Grande, en later nog één in Londen. Om de slachtoffers te herdenken keerde Ariana Grande een week later terug naar Manchester, waar ze een gigantisch benefietconcert op poten gezet had. Samen met enkele grote namen uit de popindustrie gaf ze een concert van drie uur lang. De opbrengst ging naar de slachtoffers en het Rode Kruis.
Eén van de uitgenodigde artiesten was Robbie Williams die zijn hit Angels bracht. Terwijl hij het lied probeerde te zingen, werd hij overmand door emoties. De tranen stroomden over zijn wangen, terwijl het publiek zijn zanglijn overnam. Pakkend om te zien.

VIDEO: Robbie Williams barst in tranen uit tijdens Angels

Robbie Wiliams was niet de enige die duidelijk geëmotioneerd op het podium stond. Ook enkele van de andere artiesten hielden het niet droog. Als Ariana Grande op het einde van de benefiet One Last Time zingt, lukt haar dat niet zonder een krop in haar keel.

(Bekijk op de volgende pagina hoe Ariana het bij momenten ook moeilijk kreeg)