The Queen is en blijft ‘The Boss’

Het coverartikel van ‘Dag Allemaal’ rond de al dan niet vermeende tirannieke karaktertrekken van koning Filip veroorzaakte de afgelopen dagen heel wat heisa en tegenstrijdige polemieken.

In Groot-Brittannië is het niet anders. In de Britse roddelpers wordt dezer dagen de dominantie van ‘The Queen’ flink op de korrel genomen.

De bijna 88-jarige koningin Elizabeth zou nog altijd haar stempel proberen te drukken op het doen en laten van de hele koninklijke familie. Zo zou ze prinses Kate Middleton, echtgenote van prins William, verboden hebben nog langer korte rokjes te dragen.

Inmiddels weet de halve wereld dat Kate Middleton erg mooie benen heeft, maar de Queen vindt dat ze maar al te vaak verleidelijk in beeld komen, wanneer Kate in het openbaar verschijnt. Voortaan wil Elizabeth greep krijgen op de garderobe van de prinses. Eerste order: alleen rokken die tot over de knie vallen!

Volgens ‘The Daily Mail’ zou de Queen haar persoonlijke styliste, Angela Kelly, hebben opgedragen het voorkomen van de mooie prinses grondig te restylen, ‘om haar een meer volwassen en een koninklijke uitstraling te geven’.

Korte of lange rokken, als de wind een beetje meezit, krijgen we de mooie benen van prinses Kate zeker nog wel eens te zien!

Foto: Dominic Lipinski/PA Wire