Philip en Aisha uit ‘The Sky is the Limit’ bevestigen breuk: “Dat is inderdaad één van de redenen”

Gebroken liefde.

aishaVierenhalf jaar vormden Philip Cracco (54) en Aisha Van ­Zele (32) een koppel. Ze werden vooral bekend van hun deelname aan het VIER-programma The Sky is the Limit. Philip, eigenaar van het horlogemerk Rodania, is al even ziek en in behandeling voor kanker.

[related-posts]

“Ik heb nog 35 bestralingen te gaan, mijn medicatie onderdrukt de groei van mijn cellen. Het kan drie jaar duren voor ik met die medicatie kan stoppen. Ik begrijp dat Aisha een kinderwens heeft, ik heb zelf kinderen en weet hoe mooi dat is. Ik wil niet dat zij ongelukkig naast me loopt, maar ik kan die kanker niet wegtoveren. Aisha en ik hebben samen beslist er een punt achter te zetten. Ziek zijn en je soulmate kwijt­raken is niet makkelijk, maar ik blijf bezig en Aisha zal haar weg ook wel vinden”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

Aisha wou niet echt reageren op de breuk, maar gaf toe dat de kinderwens één van de redenen is. “Mijn prioriteiten liggen nu bij het verwerken van de breuk en het zoeken naar een job. Aan elk verhaal zijn twee kanten, maar dat is tussen mij en Philip”, besluit ze terecht.