Pakt K3 uit met gigantische verrassing in allerlaatste show?

Van de huidige afscheidstournee.

kristelk3In november 2015 werden Marthe, Klaasje en Hanne verkozen tot de nieuwe K3. Daarna trokken ze door Vlaanderen en Nederland om samen afscheid te nemen met de oude K3’tjes Kristel, Josje en Karen. Op 8 mei in de Lotto Arena is de allerlaatste show van het zestal. Daarna is het definitief over and out voor de oude garde.

“In die allerlaatste show zullen ­allerlei verrassingen zitten. Verrassingen waar zelfs Karen, Kristel en Josje nog niets van afweten”, kwam Het Nieuwsblad te weten bij Studio 100. De krant meldt dat ze uit goede bron vernamen dat niemand minder dan Kathleen zal betrokken worden bij dat laatste optreden in Antwerpen. Zij maakte tot 2009 deel uit van de meidengroep, maar besloot voor een solocarrière te kiezen en werd vervangen door Josje Huisman.

Kathleen was niet aanwezig bij de finale van K3 zoekt K3 en dat vonden vele fans spijtig. Naar eigen zeggen had ze het te druk met de voorstelling van haar boek en wou ze zorgen voor haar dementerende moeder in Zuid-Afrika. Afwachten dus of ze op 8 mei erbij zal zijn om te zingen of in de bloemetjes gezet te worden,  net als de afscheidnemende Karen, Kristel en Josje.