Oud-nieuwslezer Jan Becaus maakt hoofdrolspelers The Sky is the Limit met grond gelijk

Straffe taal!

aishaphilipVoormalig nieuwslezer Jan Becaus heeft op de website doorbraak.be zwaar uitgehaald naar het programma The Sky is the Limit op VIER. De 67-jarige ex-werknemer van de VRT spaarde zijn kritiek niet op de productie van maker Peter Boeckx.

Over de recente vermiste Michel Van den Brande zegt hij: “De man práát niet, hij blaft als een kwaaie bulldog die zopas zijn kluif is afgepakt. Bij voorkeur doet hij dat tegen zijn vriendin. Wat die sloor bezielt om telkens terug te keren, is voer voor psychiaters.” Ook Danielle en Tom krijgen de volle laag: “Danielle heeft zich voorgenomen het fortuin dat haar mama heeft nagelaten compleet op te doen. Ze wordt daarbij ijverig geholpen door haar toyboy, een skelet met paardenstaart.”

Philip Cracco, met zijn partner Aisha, noemt Becaus een kopie van Marc Coucke, maar voor de rest volslagen onbeholpen. Voor Willy Naessens is hij iets milder, maar hij acht hem toch mee verantwoordelijk voor de verloedering van ons landschap. Of Becaus ondertussen al spijt heeft van zijn uitspraken? “Wie zich zo prostitueert, verdient dit. Ik heb respect voor mensen die geld hebben omdat ze er hard voor gewerkt hebben. In The Sky is the Limit zie ik een orkest met lege vaten die zo hard klinken dat het pijn doet aan mijn oren.”